Profielfoto Nancy Rullens

Ik ben een interim communicatieadviseur (ZZP), met een jarenlange ervaring in interne, corporate, gebieds- en online communicatie bij non-profitorganisaties en zakelijke dienstverlening. Ik heb de laatste jaren onder meer gewerkt voor NS, Provincies Utrecht en Noord-Holland, ProRail, Fortis Verzekeringen, Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, Stichting Sigma en enkele gemeenten. U kunt bij mij terecht voor strategisch advies en coaching, en daarnaast steek ik ook graag de handen uit de mouwen. Ik ben een enthousiaste aanpakker, met veel gevoel voor omgeving en organisatiedynamiek. Ik houd van interactie: Factor C, faciliteren van workshops, coaching en de inzet van online en social media.

Nadat ik jaren in dienstverband heb gewerkt bij o.a. Ministerie van Justitie, Kadaster en de gemeente Rotterdam heb ik in 2006 de stap gewaagd en ben voor mezelf begonnen. Door de afwisseling, de frisse blik en het ontmoeten van nieuwe mensen blijft dit werk heerlijk om te doen en blijf ik mezelf ontwikkelen.

Persoonlijke communicatie

Persoonlijke communicatie vormt de rode draad in mijn werk. Mensen hebben het liefst met mensen te maken en niet met ‘een organisatie’ of ‘een afdeling’. Een meer persoonlijke benadering maakt daarom bijna altijd deel uit van mijn communicatiestrategie. En dat begint vaak met goed luisteren. Naar inwoners, klanten of collega’s. Verder gebruik ik inzichten uit de psychologie over gedragsverandering en leer- en denkstijlen.

Blijven ontwikkelen

Ik blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het communicatievak, volg opleidingen en workshops. Verder heb ik twee coachopleidingen gevolgd. Hierdoor kan ik medewerkers op een gedegen manier begeleiden, zodat zij het vanuit hun eigen kwaliteiten hun rol kunnen pakken in de organisatie.

Typisch Nancy

Enthousiast, analytisch, inlevend, creatief, vrolijk, sensitief, goed luisteren, denken en doen, positief, eerlijk en open. Meer informatie vindt u op mijn LinkedIn-profiel.