Ik heb de afgelopen jaren als zelfstandig communicatieadviseur gewerkt voor NS, Provincies Utrecht en Noord-Holland, gemeente Veenendaal, ProRail, Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, Fortis Verzekeringen Nederland, gemeente Nijkerk, gemeente Rotterdam en Stichting Sigma. In dienstverband heb ik onder meer gewerkt voor gemeente Rotterdam, het Kadaster, NS en het ministerie van Justitie.

 

Opdrachtgevers over Rullens Communicatie

Wat zijn de ervaringen van opdrachtgevers met mijn werkwijze? Enkele testimonials:

Nancy is een echte professional die zich als interimmer snel inwerkt in dossiers en deze op een hoger plan weet te trekken. Zij heeft oog voor de relatie en luistert goed naar de wensen van de klant. Maar er wordt ook goed naar Nancy geluisterd. Zij schakelt makkelijk tussen strategie en uitvoering en ze begeleidde projectteams naar een meer omgevingsgerichte manier van werken. Tot slot is zij een gewaardeerde en gezellige collega!

Esther van Rooijen, teammanager Ondersteuning bestuur en directie , Provincie Utrecht

Nancy heeft in korte tijd een betrokken communicatieteam en een goede coordinatie voor de communicatie van de materieelprogramma’s opgezet. Daarbij heeft zij de verbinding gemaakt tussen het programma en de verschillende betrokken afdelingen bij NS en de materielprojecten onderling. Samen met hen heeft zij een communicatiestrategie ontwikkeld waar we de komende jaren op voort kunnen bouwen. Daarnaast is Nancy een hands- on adviseur die snel schakelt tussen strategie en uitvoering, mensen meeneemt en een gezellige collega.

Roel Okhuisen, Programmadirecteur Nieuw Materieel , Nederlandse Spoorwegen

Ik heb Nancy leren kennen als een hele fijne collega en een echte vakvrouw. Het communicatievak beheerst ze tot in de puntjes. En in een hele korte tijd heeft ze een goede relatie opgebouwd met ons bestuur en de medewerkers die zij adviseerde. Nancy is een mensen-mens, die heel goed luistert naar de wensen van de klant. Een echte aanwinst voor mijn team. Dat was ook de reden dat ik haar voor maar liefst drie opeenvolgende klussen heb gevraagd mijn team te versterken.

Femke Ruinaard, coördinator team Communicatie , Gemeente Veenendaal

Nancy heeft waargenomen tijdens een zwangerschapsverlof. Zonder hapering speelde zij op een professionele manier in op de actualiteiten. Zij had ook suggesties over onze aanpak, maar deed dat op een empathische wijze. Een all round professional waarop wij graag weer een beroep doen in zo’n situatie.

Wim van Veelen, directeur , Ontwikkelingsbedrijf Vathorst

Nancy heeft mij uitstekend geholpen met een nieuwe fase in mijn bedrijfsvoering.Dat ging van meedenken over de slogan en missie en visie tot praktische zaken als het uitzoeken van een websitebouwer en drukker. Juist voor een klein bedrijf is de veelzijdigheid van Nancy erg fijn. De totale communicatie is bij haar in goede handen. Ik had zoveel vertrouwen in haar dat ik haar ook een marktonderzoek onder mijn klanten, directieleden van financiële stellingen heb laten doen. Niet alleen het resultaat was adequaat, ook gaven mijn klanten aan dat de manier van interviewen van Nancy door hun als kundig en prettig werd ervaren.

Ik heb Nancy ingehuurd bij het opstarten van mijn bedrijf Complead. De samenwerking liep vanaf het begin meteen zeer plezierig. Nancy denkt actief mee, heeft een groot inlevingsvermogen, creatieve ideeën en komt haar afspraken na. Haar expertise ligt op zowel (online) marketing als communicatie en ze is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het social media vlak. Ook conceptueel is ze sterk en begrijpt ze snel wat je bedoelt en waar je heen wilt. Ik raad Nancy als partner ten zeerste aan bij alles wat komt kijken op het vlak van marketing en communicatie bij een start-up.

Mabel Duchossoy, Complead