sculpture-1694728_1920U kunt bij mij terecht voor communicatieadvies en de uitvoering ervan. Met een frisse blik, oog voor de context en een rugzak vol ervaring help ik  bestuurders en (project)managers om effectief het gesprek aan te gaan. Met inwoners, medewerkers, klanten of partners. Persoonlijk of online, ondersteund door andere communicatiemiddelen voor het beste resultaat.

Ik ben een sparring- en gesprekspartner voor uw vragen over project- en omgevingscommunicatie, interne communicatie en corporate communicatie. Ik begeleid managers, projectleiders en medewerkers bij hun communicatie en ondersteun hen met workshops, praktische tips en advies. En daarnaast steek ik zelf ook graag de handen uit de mouwen.

Flexibel inspelen

Van mij kunt u geen lijvige communicatieplannen verwachten. Wel een goede omgevingsanalyse die ik samen met u en andere betrokkenen maak. En een heldere communicatiestrategie en kernboodschappen die raken. Aangevuld met een flexibele communicatieplanning. Want de wereld verandert continu en daar moet je op kunnen inspelen. Online monitoring (wat zegt men over ons op online en social media) helpt daarbij.

Ervaring

U kunt mij inhuren op interim-of projectbasis. De laatste jaren heb ik onder meer gewerkt voor de provincie Utrecht, Nederlandse Spoorwegen, provincie Noord-Holland, ProRail en diverse gemeenten.  Wilt u weten wat ik daar precies heb gedaan? Kijk dan even op mijn LinkedIn-profiel.